Restaurang Kungsholmen är visserligen inget fik men väl värd att skriva om och besöka ändå. Melker Andersson gjorde ju en genidrag i att erbjuda halva priset på menyerna måndag till onsdag på ett antal av hans restauranger under februari månad. Lokalen var fullsatt och stämningen god. Även utan halva priset är maten inte allt för dyr för sin kategori.
När jag går på restaurang är efterrättsmenyn det första jag läser och finns det inget som riktig lockar kan hela besöket kännas lite misslyckat. Efterrätten är ju det där lilla extra, lyxet efter eller pricken över i.
Efterrätten på Kungsholmen var verkligen pricken över i. Efter en ganska kryddstark huvudrätt svalkade verklingen denna lingonsorbet med chokladmarquise mina smaklökar. T åt ingefärpäron med crème brûlée, något han fortfarande pratar varmt om.
/C
När jag går på restaurang är efterrättsmenyn det första jag läser och finns det inget som riktig lockar kan hela besöket kännas lite misslyckat. Efterrätten är ju det där lilla extra, lyxet efter eller pricken över i.
Efterrätten på Kungsholmen var verkligen pricken över i. Efter en ganska kryddstark huvudrätt svalkade verklingen denna lingonsorbet med chokladmarquise mina smaklökar. T åt ingefärpäron med crème brûlée, något han fortfarande pratar varmt om.
/C
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar