lördag 10 januari 2009

STHLM kaffe med mjölk

På Drottninggatan 73 finner man STHLM kaffe med mjölk. Just denna övre del av Drottninggatan är ganska kafétät och inom ett kvarter ligger det ett 10-tal kaféer av olika kvalitet.

Att det blev just STHLM kaffe med mjölk var mer än slump än något annat. Vi skulle egentligen möta vänner på ett annat kafé som visade sig ha stängt under mellandagarna.

Våra förväntningar var inte så höga då våra erfarenheter av kaféer på Drottninggatan inte är så goda. Vi blev dock positivt överraskade. Eftersom dagen lidit mot eftermiddag/kväll bestämde vi oss för att äta något lite mer matigt och pastan som serverades var god och prisvärd. Även den brie/salamiciabatta som jag åt kändes fräsch och väl tilltagen i storlek.

Också fikabrödsutbudet var till belåtenhet och latten god. Övre delen av lokalen är visserligen något trång men ändock trivsam. Nedervåningen av lokalen är inredd med fåtöljer och kuddar men dit var vi aldrig ner.

/C

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ser jättetrevligt ut. Tänk, jag har gått på Drottninggatan så många gånger, men aldrig varit inne på STHLM. Ska absolut ta en tur dit någon dag.

Anonym sa...

Oj, vilken been there, done that upplevelse. Mina närmsta vänner i Stockholm älskar deras vaniljhjärtan så här har jag druckit mer en en latte imina dar. :)